Announcement

Collapse
No announcement yet.

Greene, en hun collega's

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Greene, en hun collega's

    Net als bij elk MLB-ontwerp hebben talrijke potenti?le picks het afgelopen jaar doorgebracht als tweerichtingsspelers, maar gezien de recente hype rond het idee ge?nspireerd door McKay, Greene, en hun collega's met veelzijdige conceptgenoten, zijn hun dubbele identiteiten dit jaar meer opmerkelijk. Hagen Danner, een tweerichtige LLWS-held in zijn eigen recht bijna een decennium na Alvey, is in de eerste twee ronden afgerond, met scouts niet zeker of hij een beter langdurig project is als een kruik of een catcher; Eindelijk zomer's Area Codes showcase, incidenteel, hij viel een vuurballen Greene.
    Het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat een van Nike Air Max Classic BW Femme deze spelers de majors als een kruik en een hitter zal bereiken, ofwel omdat hun ontwerpteams er onmiddellijk een van die verantwoordelijkheden uit zullen halen - Greene lijkt erop dat hij zijn shortstop status bijvoorbeeld en mogelijk kan verliezen Top-five pick Adam Haseley zal stoppen met de pitching om naar de buitenveld Nike Air Huarache Womens te gaan full-time - of omdat het goed genoeg speelt op de heuvel, de vleermuis, en in het veld om promoties te regelen door middel van het minderjarige liga-systeem zal te moeilijk zijn. De zeldzame inspanningen om vooruitzichten te ontwikkelen in beide gebieden hebben elkaar ontmoet met geringe resultaten en snelle einden. Casey Kelly, de eerste ronde van Boston in 2008, werd hoofdzakelijk opgesteld als een kruik, maar wilde op kortstop houden - tot na twee seconden bij rookiebal en diverse single-A-stops te slaan .219 / .282 / .336, hij Overeengekomen die route te verlaten en over te stappen naar de heuvel.
    "Ik denk dat het waarschijnlijk heel uitdagend is met de specialisatie in het spel van vandaag." Diamondbacks GM Nike Air Max 90 Mens Mike Hazen, toen Boston's directeur van spelerontwikkeling, zei in 2009 over Kelly en de bredere tweerichtingsdruk. "Met de hoeveelheid werk die we aan weerszijden Adidas Yeezy Boost 350 Womens hebben ingevoerd, van al het werk dat de kruiken tussen hun begint, beginnen met al het werk dat de hitters elke dag doen. Ik weet niet hoe het was toen [met Ruth], maar ik ga ervan uit dat we dagelijks een beetje meer werk doen. "Andere recente mogelijkheden drijven Nike Air Max Tavas Womens als tweerichtingsinspanningen niet echt Als zodanig kwalificeren, in ieder geval in de Rutense betekenis van de term. In de dagen voor MLB.tv, de Diamondbacks 'Micah Owings - die eenmaal twee thuislopen sloeg, een dubbele en zes RBI's in hetzelfde spel gaf hij een kwaliteits start - was een van mijn favoriete spelers om door middel van krantenkastjes te volgen, Maar hij was nooit goed genoeg als een kruik (carrière 5.04 ERA als voorgerecht) of fielder (zero carrière MLB innings op een non-pitcher positie) om een ??dubbele rol werk te maken. Milwaukee's Brooks Kieschnick ontving een groot aantal van zijn carriere-bats als www.akhapilat.fr een pinch hitter en gooide slechts 96 carrière innings. Dit jaar is het experiment van Padres 'Christian Bethancourt opgericht, omdat de catcher-cum-outfielder-cum-reliever 21 verdiende lopies heeft toegestaan ??en Adidas NMD Mujer Rosa 22 beslagen in slechts 16,1 innings tussen Triple-A en de majors heeft gelopen.
Working...
X